čtvrtek 15. listopadu 2012

V zimě na teplé ovocné pivo

Mohlo by se zdá, že si z nás poslední dobu výrobci ovocných chemických piv střílí. Sám jim neholduji a nějak nechápu jejich oblibu. Eurokel bez chuti říznout chemickou limčou a vyrobit tak skvělý pivní nápoj to nedokáže jen tak někdo. Anebo se nás o tom snaží vehementně přesvědčit.

Začínalo se však blýskat na lepší časy. Zima se blíží a s tím by měla klesat chuť lidí pít ty ovocné břečky. Podle výrobců jsou totiž nejlepší na osvěžení. A toho v zimě, jak známo, není až toliko potřeba.

Jeden nejmenovaný velkovýrobce těchto ovocných zázraků však přišel s kulišáckým nápadem, jak vyprodat to, co zbylo na skladě a ještě něco navíc. Vytasil se totiž z myšlenkou, že by mohli pít tato ovocná piva teplá a ideálně by se ji mohli ohřívat v mikrovlnce.

No uznejte takový člověk si z vás buď střílí, anebo se zbláznil.

Nás rozumné konzumenty kvalitních ležáků a speciálů pivovarských však může těšit fakt, že nám ovocná europíva můžou být putna. Dokud se budou vařit vedle a ne místo našich lahůdek :)

Žádné komentáře:

Okomentovat