pondělí 29. října 2012

Neplaťte v hospodě víc, než musíte!

Poměrně známá aplikace pro androidy Pivní deníček se dočkala vcelku přelomové aktualizace. Její vzhled doznal zásadních změn a také funkce jsou přístupnější a vychytanější. Nejvychytanější je však nová funkce pivní sezení.

V čem tato nová funkce spočívá? Tak předně umožňuje vést si svou konkrétní útratu v této aplikaci. Nejste tedy závislí na účtu, který dostanete od obsluhy a kam vám postupně přibývají čárky. Tento účet už mnohde ani nedostanete. Může se pak stát, že při placení si již nepamatujete, kolik piv jste měli a v hospodách, kde je široká pivní nabídka, ani jaká jste měli. Sedíte-li v hospodě s více přáteli více hodin, je poměrně problematické dát dohromady jednotlivé útraty. V hospodě, kde až na závěr dostanete vytištěný účet ze systému se také bohužel občas stává, že máte na účtě "načárkována" piva, která jste vůbec u stolu nepili. V tom shonu se to snad stává povětšinou jen omylem. S touto funkcí máte navíc přehled, jak se vyvíjí vaše současná útrata. Když pak má dojít na placení, nic vás nepřekvapí a v případě nesrovnalostí si můžete být jistí svou pozicí. Vzpomínat po šestém pivu, jestli už nebylo sedmé je těžké a často to sedmé raději zaplatíte, než abyste nezaplatili, co platit máte. Někdy jste, ale v právu a platíte zbytečně. To se vám s touto novou funkcí pivního deníčku už nestane.

Aplikace je zdarma a je možné si ji stáhnout z obchodu Google Play.

Odkaz na stažení je zde: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.proteus.pivnidenicek&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImN6LnByb3RldXMucGl2bmlkZW5pY2VrIl0.

Prohlížečová verze pro projíždění statistik pivního deníčku je zde: http://www.pivnidenicek.cz

Popravdě se musím přiznat, že se opravdu těším, až aktualizovanou verzi pivního deníčku vyzkouším v ostrém provozu. A myslím, že se můžete těšit na můj feedback.

Žádné komentáře:

Okomentovat